Biscuiti de casa

de Bunica in Prajituri, 10 Oct 2009 | 23855 vizualizari

 

Fetite si baietei vreti biscuitei ?

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g. zahar
  • 200 ml. lapte
  • 200 g. unt
  • 1 pachet amoniac de prajituri ( 7 g. )
  • arome
  • 700-800 g. faina
  • arome
  • zeama de lamaie ptr. stins amoniacul
  • 1 lingura de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de casa:

Se mixeaza ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul.

Se adauga untul ,laptele, amoniacul stins cu zeama de lamaie, aromele si faina.

Se pune aluatul pe planseta si se framanta pana obtinem un aluat vartos.

Se imparte coca in doua ,o parte amestecandu-se cu cacao.

Se combina coca alba (o bila) cu cea cu cacao si se da prin masina de tocat la care am adaugat forma de biscuiti.

TIPS-URI

1

Li se pot da diferite forme .

2

Se pot face fie numai cu cacao sau albi.

3

Cine doreste poate sa-i prajeasca ( sunt foarte grei, dar gustosi)

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bunica 1

16.10.2009, 23:03

lumi , ai doua posibilitati, ii bagi la cuptor sau ii prajesti

ionix 1

30.10.2009, 08:13

si prajiti??? ce gust au prajiti??? n-am papat niciodata prajiti

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 12:35

nc eu nam incercat asa dar arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fructe